Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tenger vagy csúszda?

Tenger vagy csúszda?

Figyelt kérdés

Tengerben úszkáltam, aztán pedig egy vízi parkban csúszdáztam. Már másnap éreztem, hogy valamit összeszedtem. Folyás, viszketés...Melyik okozhatta?

Normális ha már egy tengertôl vagy egy csúszdázástól elkapok valamit? Lehet valamit tenni az érzékenység ellen?

Elôre is köszönöm a segítséget.

2010. júl. 2. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
A vízi park lehet a bűnös.
2010. júl. 2. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy,hogy hol kaptad el?Bármelyikben el lehet kapni
2010. júl. 2. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem mindegy hol, mert ha tudom, oda nem megyek többet.

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy az ilyen helyeken gombás és bakteriális fertôzést is el lehet kapni, vagy jellemezôbb az egyik?

2010. júl. 2. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Bármelyiket elkaphattad és nem érdemes eszerint szelektálnod, mert ilyen alapon egyetlen strandra, aquaparkba vagy uszodába sem mehetnél, mert mindenhol hemzsegnek a kórokozók. Ez most így alakult, de egyáltalán nem biztos, hogy máskor is elkapnál bármit.

Volt egy olyan nyaram, amikor akárhová mentünk (Velencei-tó, tengerpart, sima strand), összeszedtem valamilyen fertőzést. Már féltem hétvégén vízbe menni, mert tudtam, hogy hétfőn, de legkésőbb kedden a dokinál leszek (a tengerhez már canestennel felszerelkezve mentem, de csak a tüneteimet tudtam vele enyhíteni a nyaralás alatt). Aztán valahogy "immunisabb" lettem, már csak évente 1-2-szer szedek valamit össze. :=)

Menj nőgyógyászhoz, kezeld ki magad és élvezd tovább a nyarat!

2010. júl. 2. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha csak csúszdáztál, és nem csináltál semmi mást a víziparkban, akkor szerintem a tenger.
2010. júl. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!