Kell kiegészítő védekezés?
Figyelt kérdés
Január végén antobiotikumot szedtem, Február elején megjött a menstruációm és nem tettem fel a legelső karikámat, mert azt olvastam hogy akkor végig kiegészítő védekezés kell, a következő karikáig. Mivel még eddig nem használtam karikát úgy gondoltam, hogy akkor a következő hónapban felrakom mensikor. Ha most felteszem, az első napon, akkor már onnantól védett vagyok? Vagy még van valamilyen “hatása” az antibiotikumnak és szükséges kiegészítő védekezés? Köszönöm2019. márc. 4. 19:53
1/4 anonim válasza:
Gondolom ilyen "karikát" használsz.
3.3 Mikor kezdje el az első gyűrű használatát?
- Ha Ön nem használt hormonális fogamzásgátlót az előző hónapban
Helyezze fel a NuvaRinget a természetes ciklusa első napján (azaz a menstruációja első napján)! A NuvaRing rögtön elkezdi kifejteni hatását. Nincs szükség más fogamzásgátló módszer alkalmazására.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem én is, csak az antibiotikum miatt kérdezem.
2019. márc. 4. 20:00
3/4 anonim válasza:
Mikor volt az már?
Kövesd a betegtáj tanácsait, vagy ha mindenképp kérdezni akarsz, akkor az orvosodtól.
Pro tip: Nuvaring mellett lehet használni kétféle antibiotikumot, amik nem gyengítik a hatását.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. márc. 5. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!