1/11 anonim válasza:
Igen, normális. Tisztul a hüvelyed. Ha nem fáj/csíp/szúró szagú/darabos/büdös/nem viszket, akkor minden rendben.
Ha a felsoroltak közül valamelyik igaz rád, akkor javaslom nőgyógyász felkeresését.
2/11 anonim válasza:
Vannak esetek amikor normális, de a mennyiségtõl is függ, és ahogyan leirta az elõzõ válaszoló.
3/11 anonim válasza:
Persze. Az lenne a gond, hogyha nem lenne folyásod. A hüvelyünk állandóan nedvességet (méhnyaknyákot) termel, ennek a mennyisége és az állaga folyamatosan változik a menstruációs ciklus során. Néha szinte semmi, máskor meg átáztatja a bugyit.
4/11 anonim válasza:
Állítólag normális.. Bár ne lenne az, r0hadtul zavaró. :(
5/11 anonim válasza:
Tisztaságibetéttel nem zavaró, és a bugyi is tiszta marad
6/11 anonim válasza:
Igen, pont ettől kaptam el állandóan gombát, hogy nonstop tisztasági betétet használtam. Nem ajánlom. Úgyhogy most nincs betét, cserebugyit viszek magammal, ha egész napos programom van. Nevetséges...
7/11 anonim válasza:
#6 attól pont, hogy nem kapsz gombát, vagy nem cserélted, vagy más miatt lehetett, de attól tuti nem. Gondolkodj egy kicsit, úgyanúgy folyik abba is, mint a bugyidba..
Egy igényes, tiszta nő használja.
8/11 anonim válasza:
Nyilván jobban értesz hozzá, mint a 2 különböző nőgyógyász, akiknél jártam a problémámmal. :D
9/11 anonim válasza:
Persze, ha valaki nem cseréli nyilván begombásodhat
10/11 anonim válasza:
Nyilván annyira idióta vagyok, hogy nem cseréltem elég gyakran, nyilván nem kértem tanácsot a dokitól, nyilván nem tájékozódtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!