Barátcserje kapszuláról mik a tapasztalataitok?
Sokat olvastam erről a gyógynövényről, és szeretném elkezdeni a szedését.
A ciklusomat szeretném rendbetenni vele, mert jelenleg túl hosszú (33-42 nap közötti), illetve a PMS tüneteit mérsékelni (mellfájdalom, éhségérzet, puffadás stb.)
Ezekre a dolgokra kinek mennyire vált be? Mennyi ideig szedtétek, ha abbahagytátok, akkor miért?
Milyen márkájút szedtetek? Milyen mellékhatásai voltak?
Átnéztem már pár fórumot a témában, de ott a többség teherbeesési problémák miatt szedte, én viszont NEM szeretnék még babát, így engem nem ez a része érdekelne, hanem a ciklusra, pms-re, hormonszintre való hatásai.
Ha negatív tapasztalatod volt vele, azt is írd le nyugodtan, jobb minden hatásával tisztában lenni!
Nekiem akkor állt be 28 naposra mikor elkezdtem enni a Béres Aktivált. Néha szoktam inni cickafark teát is de a Béres tabletta többet ért. Arra gondolok, hogy valamelyik ásványianyag hiányzott belőlem (vagy vitamin) és azért késett mindig.
Ha sokáig tart annak az a veszélye, hogy sok vért veszítesz és vérszegény leszel.
Ezeket amit írtam te is megpróbálhatod, sztem ártani nem fog, esetleg használ valamit
Szerencsére magával a vérzésemmel nincs különösebb gond, nem túl erős, nem túl hosszú (6-7 nap), hanem inkább az, hogy ritkábban jön meg, mit kellene. A legrövidebb ciklusom kb. 33 napos, a leghosszabb pedig 43 nap körüli. Ezen kívül a menzesz előtt már 1-2 héttel kezdődnek a PMS tünetek, mellfeszülés, apró görcsök, sóvárgás stb....
Szóval inkább ezekre remélem a megoldást ettől a kúrától.
Egyébként pont ma vettem egy doboz PreMens-et, amint megjön, elkezdem szedni, kíváncsi leszek :)
De ha van még vkinek tapasztalata, akkor az jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!