Miért viszket mindig a bőröm tusolás után a sima VÍZTŐL?
Értem, akkor valószínű ez a gond. A bőröm nem száraz, sőt nagyon puha csak tusolás után mindig nagyon viszket, de akkor tovàbbra is azt tudom tenni h kenem, kókuszolajjal szoktam.
Elég szomorú h az ember màr lassan tusolni se tud anélkül h valami baja lenne :/
Érzékeny bőrre való tusfürdő, rövidebb ideig tartó nem forró vizes tusolás és utána testápoló használata segít.
Télen a levegő is szárazabb, így a bőröd is. Telente sokan küzdenek hasonló problémával, idén nekem is előjött.
Érzékeny a bőröd. Sajnos ezzel nemigen tudsz mit tenni, minthogy rendszeresen és sokat krémezed.
Nekem a kezeimmel van ilyen gond. Napközben is többször kenem, éjszakára pedig egy nagyon zsíros, extrémen száraz bőrre való krémet használok. Viszont hiába lesz puha a krémektől, amint víz éri, azonnal újra kiszárad, viszket, repedezik.
Már nem tudom, mit kezdhetnék vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!