Évek óta tartó hüvelyi folyás, mit tegyek?
18 éves vagyok, és szerintem amióta menstrualok, napi szinten elojovo folyásom van, ami igencsak zavaró. Minden nap tisztasági betétet kell hordanom, néha az sem elég, van mikor betétet is kell használnom, annyira folyásom van.. :/
Voltam orvosnál, vettek mintát, használtam kúpot nem segített, ilyen fehér nyálkás dolog keletkezik mindig, emellé sárgás folyás, ami nem szagtalan, kellemetlen.
Azt mondta az orvos nem igazán tud vele mit kezdeni, amíg el nem kezdek szexuális életet élni.
Engem már nagyon zavar, és teljesen úgy érzem magam, mintha beteg lennék, és semmi esetre sem kezdenék el így nemi életet, mert undorítónak találom ezt... Ápolt vagyok, és adok a higiéniára, de tényleg ez már hosszú évek óta megy, általános iskolás korom óta, nem tudok fehérneműt felvenni anélkül hogy ne rakjak betétet, mert úgy érzem, teljesen át vagyok "ázva"
Valakinek hasonló problémája? Gyógyszeres kezelés ezen segít? Váltak orvost? Nagyon el vagyok keseredve...
Krémes, ragadós anyag.. Szerintem nem normális. Fehér
Megneztem a papírjaim, nincs gombám, elvileg csak gyulladás
A ciklus során változik az állaga. Van, mikor krémes, van, mikor inkább ragadós, középidő környékén takonyszerű. Ha nem is tenyészett ki belőle semmi, akkor pláne semmi bajod.
Max. használj valami hüvelyflóra helyreállítót hetente egyszer.
Ez normális, ahogy előttem írták. Akkor, ha nincs folyamatosan, csak peteéréskor! Figyeld meg, hogy el szokott-e múlni a ciklus 2. felére.
Illetve , ha kifejezetten azt mondták, hogy gyulladásod van, akkor annak kéne utánanézni. Viszont ezek a dolgok szerintem egyáltalán nincsenek összefüggésben a nemi élettel. Már miért múlna el tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!