Ingyenes gyermeknőgyógyászat? Sztk?
El lehet menni valahol ingyenes nőgyógyászati vizsgálatra kiskorúként? Felhívtam azt a községet, ahol be vagyok jelentve lakcímileg, de közölték, hogy ők csak 18 év felettiekkel dolgoznak.
Hol tudnék elmenni ingyen gyermeknőgyógyászhoz? Szimpla vizsgálatra lenne szükségem a rendszertelen menstruációm miatt.
Hány éves vagy?
Keresd meg a körzetedhez tartozó tini ambulanciát.
Te már nem kiskorú vagy,hanem fiatal korú.Ha betölti valaki a 14 évet már fiatalkorú,már törvény által is büntethető:-)
14 éves kortól már egyedül el lehet menni a gyermek nőgyógyászatra,de amúgy a te korodba már felnőtt rendelésre,rendes nőgyógyászhoz járnak egyedül a tinik.
Ilyen nincs, hogy egy nőgyógyász 17 évesen nem vizsgál meg, hanem majd ha x hónap múlva 18 leszel akkor bumm, már mehet is a dolog.
Vagy te nem fogalmaztál jól a telefonban, vagy az asszisztens volt egyhén szólva tájékozatlan. Mégsem mehetsz a fogorvosodhoz, ha egyszer a menzeszeddel van gond.
Az sem baj, ha nem vagy szexuálisan aktív, alapos kikérdezéssel is fény derülhet valamire.
Köszönöm a válaszokat!
Én se értettem az egészet, hogy miért azon a pár hónapon múlik, hogy mehetek-e felnőtt szakrendelésre. Tehát direkt még megvárta, hogy a 2001 kimondása után a hónapot is említsem.
Esetleg Pesten hol tudnék ingyenesre elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!