Mi történne, ha véletlenül bent felejteném a tampont?
Figyelt kérdés
Egy idő után észrevenném, hogy bennem van?2008. nov. 9. 15:46
1/7 anonim válasza:
Sz'tem biztosan észre vennéd, mert kellemetlen érzés lesz. Én spec úgy vagyok, hogy nagyon kell pisilnem, ha nem tudom időben cserélni, és ha vécére mész szokd meg, hogy cserélsz is .
és hidd el nem olyan könnyű erről megfeledkezni.
2/7 anonim válasza:
A kilógó cérnáról csak beugrana, hogy ott egy tampon, nem?
3/7 anonim válasza:
Igen észrevennéd, mert nagyon büdös lenne!
4/7 anonim válasza:
Én annyira utálom a tampont, hogy maga lenne a csoda, ha elfelejteném. De ha mégis, abból komoly betegségek származhatnak, szóval inkább figyelj rá.
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem már volt olyan, hogy amikor amennyire tudtam feltettem a tampont, és volt, hogy nagyon kicsi madzagja volt és eltűnt az is, mikor feltettem a tampont. ha esetleg nincs meg a madzag, de ki kell mindenképpen venned a tampont, akkor guggolj le, és nyomd ki magadból? ki fogod tudni préselni. illetve rosszul fogalmazok, ahogy nyomod, úgy a kijárat felé fog csúszni és be tudsz nyúlni, hogy kivedd. remélem tudtam segíteni! szia
6/7 anonim válasza:
Elfertőződne. Jó kis szövődményei lehetnek egy ilyen fertőzésnek: lehet, h "csak " a méhedet kellene kivenni, de bele is halhatsz, ha hetekig ott marad. Én nem próbálnám ki..
7/7 anonim válasza:
az egy fertozo gocpont lenne.Mindenkepp figyelj ra oda,mert vegzetes kimenetelu is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!