Felborult menstruáció?
Sziasztok, kérlek segítsetek!
Jelenleg a szívroham kerülget. A nőgyógyászom délelőttös volt, 1 hónapja voltam nála, azzal a dologgal, hogy nagyon kevés a menstruációm, és felfázásos tüneteim negyed évente visszatérnek. Ezt meg is beszéltük, azt mondta nem kell aggódnom a menstruáció miatt, a fogamzásgátló miatt van. A másik dolgot kezelésbe vettük. De még folynak a vizsgálatok. Múlthét kedden arra ébredtem, hogy eszméletlenül fáj a gyomrom, hánytam, hasmenésem volt és 3 nap diétázás, odafigyelés után sem javult, így a háziorvosomnál kötöttem ki. Aztmondta valami hányós-hasmenéses vírus. Rendben. Kaptam injekciót (görcsoldó, fájdalomcsillapító, hányáscsillapító), és antibiotikumot (Normix, 6 napig 2x1), Normaflore bélflórahelyreállítót, székletjavítót (Reasec), Pantoprazolt (gyomorvédőt), nem használtak, a héten ismét eszméletlen görcseim voltak, a sebészeten kötöttem ki, megint injekciót kaptam, majd másik hányás elleni tablettát (Cerucal) és a többit szedtem tovább, kőkemény diéta mellett, és ha rám törtek a görcsök 2 vagy 3 db Papaverint (görcsoldót). [Azért írom ide, hogy tudjátok mit szedtem, hátha így érdemben kapok választ.] Emellett szedek ugye fogamzásgátlót 7 éve, rendszeresen, kihagyás nélkül. Csak jövőhéten kéne megjönnie, de ma úgy 10 perce azzal szembesültem, hogy megjött. Mindent rendesen beszedtem és a hányáscsillapítót még beszedem mert úgy kelek reggelenként, diétázom kőkeményen (rizs,krumpli,banán, jelenleg ezen élek), lehetséges, hogy a sok gyógyszer hatással volt a menstruációmra? Akármelyik gyógyszer? Elég ideges vagyok. Volt már hasonló, de.. Nem tudom. Annyi sok dolog történt velem mostanában, hogy minden hasonló dolog megijeszt amit a testem produkál. Kérlek, aki volt hasonló helyzetben, segítsen, írjon.. Holnap hétvége.. Legelőbb hétfőn tudnék menni nőgyógyászhoz/háziorvosomhoz. Addig kihordok egy infarktust. Köszönöm előre is az értelmes hozzászólásokat!
Ennyi gyógyszer után persze, hogy fel tud borulni. Nem tudom, hogy miért diétázol, de ha nem orvosi utasításra akkor hagyd abba azonnal. Nagyon valószínű, hogy az tette tönkre így a szervezeted.
Ha hasi panaszaid vannak akkor menj el gyomortükrözésre, lehet a májaddal/veséddel van valami ami ilyen tüneteket produkál.
Javaslom, hogy pihenj. Ha tudsz menj el szabadságra, kapcsolj ki és ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!