Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szoptatás alatti hajhullás?

Szoptatás alatti hajhullás?

Figyelt kérdés
Szóval 4 hónapja szültem és szoptatok. Az elsö két hónapba nem volt gond a hajammal, de 2 hónapja megjött a menzeszem, azóta joformán tincsekben hull a hajam, soha nem hullott még eddig. Kész rémálom a hajmosás és kifésülés. Szöke, nagyon hosszú hajamat levágattam váll felé érőre, de üég mindig ugyan ugy hull. Vitamint szedek a femibio 3at. Gondolom, hogy hormonok miatt van ez. De meddig normális ez? Mikor forduljak orvoshoz? Nagyon idegesítő, nem csak azért mert féltem a hajam, hanem tele van vele a ház, és mindig a gyerek kezéböl szedegetem ki, hiába van egész nap összefogva. Van erre valami orvosság? Vagy csak legyek türelmes?
2019. febr. 22. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Már kellett volna orvoshoz menni, nem kérdést kiírogatni, te is tudod, hogy baj van. Vashiány. Irány a háziorvos!
2019. febr. 25. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!