Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon érzékeny a mellbimbóm,...

Nagyon érzékeny a mellbimbóm, lehet ennek valami egészségügyi oka?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, ráadásul ez már hosszú hónapok óta tart. Szivacsos melltartót kell hordanom, hogy még a felsőt se érezzem hogy hozzáér. Mitől lehet ez? Nagyon idegesít :(
2010. júl. 1. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Be vagy indulva;)))) Kérj meg valakit, hogy nyalogassa meg.
2010. júl. 1. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
baba
2010. júl. 1. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem menstruáció előtt szokott. gondlom, nem alszol hason.

lehet, hogy a melltartó is túl szoros.

nézesd meg dokival!

2010. júl. 1. 16:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem csak mensi előtt hanem egész hónapban ilyen :(
2010. júl. 1. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyen sajnos, volt egy időszak, amikor nagyon durván érzékeny volt, nem bírtam létezni melltartó nélkül, csak éjszaka, de amint is kicsit súrlódott, húú, utána nagyon fájt (nekem alapból nagyon érzékeny a bőröm, lehet hogy neked is). Egészen bepirosodott, és égett utána.

Most már jobb a helyzet, de most már beállt a menstruációm, akkoriban amikor ilyen érzékeny volt, még nagyon ingáztak a hormonjaim. Mindenestre szerintem a hormonokhoz van köze, plusz lehet, hogy alapból is neked érzékeny bőröd van (mint nekem) vagy lehet, hogy csak azon a területen az. Esetleg próbálkozz cickafarkfű teával, ez női bajokra jó, hormonszintre is jótékony hatással van, és a menstruációs panaszokra (nekem előtte 1-2 nappal nagyon sokat segít és az első néhány nap is), hátha jó lenne. Te hány éves vagy? Szerintem tuti a hormonok lesznek a "bajkeverők", amikor én ezzel kínlódtam kb. 14-15-16 éves lehettem (nem emlékszem pontosan:D), most 19 vagyok, de már 1-2 éve "elmúlt". Vagyis most is agyon érzékeny, de már nem fájdalmasan, régebben fürdésnél is érzékeny volt.

19/L

(Bocsi ha kicsit összevissza a válaszom, de már alig látok ki a fejemből, csak gondoltam jöjjön neked még1 értelmes válasz, plusz mivel én is így jártam/járok:D)

2010. júl. 2. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!