Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor számít egy ciklus...

Mikor számít egy ciklus hossza rendellenesnek? Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

A ciklusaim nem mindig egyformák, néha akadnak nagyobb eltérések is.

Példaként a tavalyi évben, időrendben:

36 nap, 43 nap, 31 nap, 33 nap, 42 nap, 43 nap, 42 nap, 37 nap, 40 nap, 32 nap.

Szóval általában 40 nap körüli, de néha rövidebb (pl most is 32 napra jött meg).

Ezen kívül egyébként nincs más panaszom, a vérzésem normális, és mindig 6 napig tart, az egyforma.

Szerintetek az ilyen eltérések még normálisak? Belefér ha ennyi különbség még van a ciklusok hossza közt? Vagy aggódnom kéne miatta?

2019. febr. 13. 16:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, utánanéztem, egy vizsgálat konzultációval 20 ezer körül van....nem olcsó.

Először megpróbálkozom az állami rendelésen, de ha tényleg ilyen több hónapos határidőt mondanak, akkor inkább fizetek érte. Valószínűleg magánon a vizsgálat is alaposabb, bár nem tudom, még sosem jártam magánrendelésen.

2019. febr. 14. 19:05
 12/12 0027 ***** válasza:
Én Csongrád megyei vagyok, itt a nőgyógyászhoz 1-2 hónap bejutni, míg az endokrinológiára 3-4 hónap. Ha nem szeretnél még babát, csak szeretnéd kivizsáltatni magad, szerintem nem olyan vészes a bejutási idő. Amúgy is első körben vérvételre küldenének, ha ezek megvannak akkor és nem vagy megelégedve az állami ellátással még utána elviheted a leleteidet magánorvoshoz.
2019. febr. 15. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!