Feldagadt a szeméremajkam, miért?
Nekem is volt már ilyen.Volt egy pici csomó a szeméremajkamban,és fájt is,viszketett,és feldagadt estére.Aztán borogattam kamillával,meg bekentem neogranormonnal.Napközben mindig kisebb volt,estére duzzadt meg jobban.Aztán szerencsére elmúlt pár nap alatt,különben ha nem múlt volna el,elmentem volna nőgyógyászhoz.
16/L
Szia !
A helyedben elmennék nőgyógyászhoz,de gyorsan,mert nővéremnek is volt ilyen és ez az a mirigy ami a nedvességet termeli ott és az duzzadt fel,ez lehet stressztől,fertőzéstől,de akármitől is. Nézd meg a neten,hogy mi a mirigy neve,de énis megnézem,mert elfelejtettem,hogy mi a neve.
Mindenképp menj el orvoshoz,mert a tesómnak mondta a nőgyógyász,hogy vannak olyan súlyos esetek is akik ezzel a duzzanattal,se ülni,se állni,se feküdni nem tudnak és nagyon fáj.Ezzel nem megrémiszteni akartalak,de mielőbb keresd fel a nőgyógyászod,mert a háziorvos,úgyis oda utalna be.
22/lány
Szia!
Én tegnap éreztem egy kis csomót a jobb oldalában keső délutántól, reggelre teljesen feldagadt.
Viszont nekem se nem viszked és csak egy icipicit fáj.
Erre mit mondtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!