A betadine hüvelykúptől mindenkinek égő érzése van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vettem betadine hüvelykúpot, de mindehol azt olvasom hogy felhelyezés után égő érzés.. Mindenkinek? Vagy van esetleg olyan akinek bevállt?
Nincsen időm elmenni orvoshoz a munkám miatt, és kezdek viszketni meg fájni. Úgy gondoltam ez hátha segít.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2019. febr. 11. 23:10
1/2 anonim válasza:
Én csak erre esküszöm, nekem sose csíp.:)
De nagyon figyelj oda hogy legalább 7-8 napig csináld vagy akár tovább. És éjszakára rakj betétet a bugyidba mert ugye ez szétfolyik.
Sex nuku legalább 2 hétig.
2/2 anonim válasza:
A fertőzés súlyosságától függ, hogy éget, vagy nem. Pár nap után megszűnik ez a kellemetlenség. Az a lényeg, hogy legalább 7 napig egyfolytában kell alkalmazni. Ha nagyobb bőrdarabok jönnének le, és kellemetlen érzést okoz, akkor nyugodtan lehet irrigálni, hogy kihozza a beteg levált részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!