Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intimkehely használata? Többi...

Intimkehely használata? Többi lent?!

Figyelt kérdés

Most vettem egy intimkelyhet. 18 Éves vagyok és szűz de van egy olyan amit már tinik is használhatnak! (Naturcup0) az lenne a kérdésem higy elvegehette a szüzességem? Éreztem hogy mindjárt megjön ezért felhejeztem az intimkelyhet de narancsos-pirosas pár csepp vér jött ki belőlem.(ez nem a mensim mert az barnás szokott lenni az elején) Ez azt jelenti hogy átszakítottam a szűzhártyámat?

Előre is köszi a segítséget! És bocsánat ha vannak elírások!:)

2019. febr. 11. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. De nem a szüzességed vette el, azt csak egy pasi tudja a péniszével. :) A szűzhártyád viszont simán átszakadhatott.
2019. febr. 11. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

#2 "az élmény"? Jézusom :D Semmi különös az első szex. Úgy látszik te se vagy még túl rajta:D

Semmi baj, kérdező, azért legyél óvatos, amikor felhelyezed.

18/L

2019. febr. 11. 18:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát a Tiniknek szó alatt úgy értendő hogy aki még szűz kamasz.. a mérete akkora mint egy tamponnak szvl igazából ennyi erővel a tampon is átszakíthatta volna! mármint azt már 5 éve használok szvl nem gondoltam.. de azért koszi a válaszokat!:) és hat legalább az első alkalom annyira nem fog fájni..bár ez sem fajt egy cseppet sem! De koszi a válaszokat ! Még ha némelyik egy kicsit bunkó hangvételűre is sikeredett! :)
2019. febr. 11. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

3as, 2 felnőtt gyermekem van már, szóval ez nem jött be.;)

Nekem csodálatos volt az első élmény és bizony nem mindegy, hogy technikailag szűz még e valaki vagy csak azért mert pénisz nem járt benne...

Ha 5 éve tamponozol, akkor rég nem vagy már szűz. Ennyi.

2019. febr. 11. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd már meg, a tamponnal/kehellyel mégis hogyan rontotta el "az első aktus élményét"? Jól tudhatnád, hogy nem függ semmi a szűzhártyától, egy csomó lánynak tiszta rugalmas, vagy már évekkel azelőtt átszakad. És egy tampon/kehely felhelyezése semmiben nem hasonlítható a szexhez.

(Mielőtt engem támadnál, az én első alkalmam is rendben ment.)

2019. febr. 11. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Mi a halál az az intimkehely? :Dd

Először azt hittem valami maszturbátor...

2019. febr. 11. 20:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha tampont használtál már, akkor úgy sincs meg épen a szűzhártyád. Lehet valamit megsértettél az intimkehellyel, és azért volt az a kis mennyiségű vér.
2019. febr. 12. 01:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Elszakadhatott, persze. Rengeteg lánynak elszakad már az első aktus előtt, nekem például egy lovastúra során szakadt el valószínűleg.

Nem lesz tőle semmi bajod. :)

2019. febr. 12. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Átszakadhat tampontól is és megerőltető sporttól is.

De nem feltétlenül jelenti azt hogy neked átszakadt a szűzhártyád,hisz gondolj bele,szüzeket is meg tud a nőgyógyász direkt szüzekre kifejlesztett kacsával megvizsgálni akár.

Off:

Ha lehet egy kérdésem,hogyan lehet ezt a kelyhet aztán kivenni?

(tamponnál azért ott a kis cérna,na de itt ez hogy működik)

2019. febr. 16. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:
#10 Az alján van egy fogantyú, azt kell óvatosan megfogni és lassan kihúzni.
2019. febr. 16. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!