Intimkehely használata? Többi lent?!
Most vettem egy intimkelyhet. 18 Éves vagyok és szűz de van egy olyan amit már tinik is használhatnak! (Naturcup0) az lenne a kérdésem higy elvegehette a szüzességem? Éreztem hogy mindjárt megjön ezért felhejeztem az intimkelyhet de narancsos-pirosas pár csepp vér jött ki belőlem.(ez nem a mensim mert az barnás szokott lenni az elején) Ez azt jelenti hogy átszakítottam a szűzhártyámat?
Előre is köszi a segítséget! És bocsánat ha vannak elírások!:)
#2 "az élmény"? Jézusom :D Semmi különös az első szex. Úgy látszik te se vagy még túl rajta:D
Semmi baj, kérdező, azért legyél óvatos, amikor felhelyezed.
18/L
3as, 2 felnőtt gyermekem van már, szóval ez nem jött be.;)
Nekem csodálatos volt az első élmény és bizony nem mindegy, hogy technikailag szűz még e valaki vagy csak azért mert pénisz nem járt benne...
Ha 5 éve tamponozol, akkor rég nem vagy már szűz. Ennyi.
Mondd már meg, a tamponnal/kehellyel mégis hogyan rontotta el "az első aktus élményét"? Jól tudhatnád, hogy nem függ semmi a szűzhártyától, egy csomó lánynak tiszta rugalmas, vagy már évekkel azelőtt átszakad. És egy tampon/kehely felhelyezése semmiben nem hasonlítható a szexhez.
(Mielőtt engem támadnál, az én első alkalmam is rendben ment.)
Mi a halál az az intimkehely? :Dd
Először azt hittem valami maszturbátor...
Elszakadhatott, persze. Rengeteg lánynak elszakad már az első aktus előtt, nekem például egy lovastúra során szakadt el valószínűleg.
Nem lesz tőle semmi bajod. :)
Átszakadhat tampontól is és megerőltető sporttól is.
De nem feltétlenül jelenti azt hogy neked átszakadt a szűzhártyád,hisz gondolj bele,szüzeket is meg tud a nőgyógyász direkt szüzekre kifejlesztett kacsával megvizsgálni akár.
Off:
Ha lehet egy kérdésem,hogyan lehet ezt a kelyhet aztán kivenni?
(tamponnál azért ott a kis cérna,na de itt ez hogy működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!