Ilcsi aha hámlasztás otthon. Hogyan?
Ahol lakom, egy kozmetikus van, ő tőle vettem ilcsi termékeket otthonra. Nem tetszett a nőnek, azt mondta, hogy úgy hatékonyabb, ha ő csinálná... Persze gondoltam, mert alkalmanként 6500,-ft a kezelés. És ugye ebből hat kezelés a kúra, úgy van értelme. Így inkább megvettem a termékeket, otthon ráérek, anyagilag meg sokat spórolok. Csak sajnos a kozmetikus nem volt segítőkész, hogyan - mit csináljak, gondolom megsértődött, amiért nem fizetek neki 6*6500,-ft-t.
Szóval, akik otthon csinálják ezt a kúrát, leírnák, hogy mit kell csinálnom? Vettem biológiai hámlasztót, és az esemény előttit.
Köszönöm annak, aki leírja.
A megtisztított bőrödre előszor az AHA-savas pakolást kened fel vékonyan, majd rögtön rá vastagabban az Esemény előtti pakolást. Én 10x15 cm-es gézlapot szoktam rátenni, majd kb. 40-45 perc után lehúzom a pakolást. Én személy szerint egy óráig szoktam rajta hagyni. Majd a Rozi szérummal bekenem az arcom, az kicsit megnyugtatja a bőrt. Az első 20 percben eléggé ég, de majd hozzászoksz egy idő után.
Első héten 3x, második héten 2x, harmadik héten pedig egyszer kell alkalmazni. Általában tavasz elején és ősszel ajánlják, ugyanis a napsugárzás nem tesz jót ilyenkor a bőrnek. Ha lehet fényvédőt használj ebben az időszakban. Emellett a szolárium és a szauna is tilos ebben az időszakban, meg a kúra után kb. egy hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!