Mitől viszkethet a hüvely nyílása körül?
Pettig után mindig érzékenyebb ott lent. Hüvelygombám már volt, ez annál sokkal enyhébb és folyás sincs. Vagy normális hogy petting (kéz, száj) után napokig viszket?
18l
A hüvelygomba nem mindig jár bő folyással, de én a viszketésből bizony arra gondolnék mégis!
Megpróbálkozhatsz hüvelyflóra kapszulával, ha ilyen téren van valami, akkor javíthat.
A gombát nagyon nehéz leküzdeni, sokszor a gyógyszerek sem elegek, hanem életmódbeli változások is kellenek. Egy labor, nem labor, tapasztalat. 2 évig nem tudtuk kordában tartani. A tüneted alapján én is gombára gondolok.
A nőgyógyászom ajánlott egy kúpot, sokat segített, s teljes szívvel merem ajánlani. Fertőtlenítő hatása van gombára, vírusra, baktériumra, de a hüvelyflórát nem károsítja (pl:HPV, herpes...).
Vitalady hüvelykúp, nem olcsó, de nekem megérte az a pár doboz. (A gombaellenes gyógyszer pokoli drága volt, amit mindketten szedtünk, s nem segített. Ez nincs annyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!