Lehetséges egy teljes kivizsgálás?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és szeretnék egy teljes kivizsgálást magamon.Minden egyes testrészem kivizsgáltatni tetőtől talpig.Tudom hogy ezt nem egy orvos végzi el hiszen külön kell szemészetre meg fülészetre mennem.DE kiakarom deríteni van e bajom valamivel stb.Ez drága lenne vagy még mivel 18 éves vagyok és jövőre érettségizek ezért még tanulok ingyenes lenne vagy hogy van ez? :)2010. jún. 30. 19:13
2/8 anonim válasza:
Ha válaszra sem méltatsz vizsgáljon meg téged a radai rosseb!!
3/8 anonim válasza:
kedves első,könnyen felkapod a vizet:D
Beutalót kell kérned a háziorvosodtól minden részlegre(fülészet..stb)
Ha betöltötted a 18-at,már nem ingyenes,hiába tanulsz. (én legalábbis így tudom)
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az UTOLSÓNAK!! jaj elnézésedet kérem már kedves első hogy nem írtam vissza pff de nagyra vagy magaddal.. reggel korán keltem mert ma 10 órát dolgoztam ezért korán lefeküdtem ha már ennyire érdekel te P Ö C S ..
2010. júl. 1. 19:58
5/8 anonim válasza:
utolsó wok,elmentél vizsgálatra,minden jó lett?
6/8 anonim válasza:
Első vagyok...,engem már nem érdekel,és a hogyléted sem ezekután!
8/8 A kérdező kommentje:
gondolom ...
2010. szept. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!