Miért fájhat a jobb mellem? Normális ez? Másnak van ilyen?
Menzesz előtt néhány nappal körülbelül két ciklus óta jelentkezik a mellem belső, felső részén fájdalom. Olyan érzés mintha elnehezedne a mellem, és nem csak tapintásra fáj. Ha megtapogatom akkor olyan érzés mintha egy megduzzadt mirigy lenne ott, ami a menstruáció végével ugyanolyan lesz mint a másik oldalon. Utána olvastam, hogy ciklikus fájdalomnak nincs köze mellrákhoz vagy hasonlóhoz, de mindenhol azt írják, hogy általában mind a két mellett érinti.
Lehet valami bajom?
Más okból voltam már mell uh-n, nem találtak semmit.
23N
Elvileg az uh után kellett volna csinálniuk mammográfiát, de mivel uh-n nem találtak semmit, a koromra való tekintettel nem csinálták meg a mammográfiát.
Igazán nem is csomó, mert ugyanolyan mint a másik mellben, ilyen mirigyek vagy szövetek. Nem olyan pl mint egy nyirokcsomó, nem jól körülhatárolható.
Az első vagyok. Nem szeretnélek megijeszteni, de továbbra is javaslom a mammográfiát, akár privát is. Jobb helyeken egy héten belül kapsz időpontot, és az ára sem olyan horribilis. Minél előbb, annál jobb.
Én szerencsére magamtól mentem, a korom végett még nekem sem akarták először megcsinálni. Így aztán időben kezelésre kerültem, márciusban lesz a műtétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!