Miért megy a hasam ennyire?
Járom a wc-t percenként és mint a víz úgy megy a hasam már 3 napja. Nem merek orvoshoz menni mert befektetne a kórházba ahol lehet csak még betegebb lennék,mivel a kórház le van zárva fertőzés miatt. Tényleg nem is eszek már semmit mert félek hogy pont az az étel amit eszek az fogja rosszabítani a helyzetemet. Ma egy kis tányér húslevest ettem és ennyi.
Az állaga sem normális már majdnem hogy citromsárga és tényleg mint a víz olyan. Erölködés nélkül simán csak kicsorog..
Ma már ott járok hogy aludni sem tudok, mert ahogy lefekszem az ágyba már szaladok is vissza a wcre. Valami ötlet? Tudtok rá gyógyszert?
Ha a látogatási tilalomra gondolsz, az nem fertőzés miatt van, hanem hogy a látogatók ne vigyék be az influenzát.
Erre pedig nem tudom, milyen házi praktikát szeretnél... Csoda, hogy még nem száradtál ki, ez nem játék.
Ne hülyéskedj, ki fogsz száradni. Inni legalább iszol?
Menj orvoshoz, ne legyél felelőtlen.
A kórházak meg pont azért vannak lezárva, hogy ne kerüljön be a fertőzés (influenza). Én is irtózom a kórházaktól, de néha nem lehet mit tenni. De nem is biztos, hogy bekerülsz, csak nézesd meddig magad orvossal minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!