Miért fáj ennyire rettentően a hasam?
2 napja úgy fáj a hasam mintha menstruációs görcsöm lenne folyamatosan de legalább 3x jobban. Van egy örökölt betegségem, az hogy nagyon ritkán jön meg (kb olyan fél évente) ezzel még nőgyógyásznál nem voltam, de tudom hogy nem annyira nagy baj mivel anyukámnak is ez volt és egy egyszerű hormonzavar. A második gyanúm az lehet kicsit vicces lesz de jobbat nem tudok! Aznap mikor elkezdődött nagyon csípős csilis babot ettünk a párommal ami nekem extrém módon csípett. Lehet köze hozzá? Mit gondoltok csak elrontottam a gyomromat vagy valami nagyobb baj lehet? Ha háziorvoshoz megyek ő fog tudni ajánlani rá valamit?
19/L
Sok mindentől lehet a hasfájás,ha pár napig még érzékeled akkor szerintem fordulj orvoshoz.
Viszont megakadt a szemem azon,hogy "nem annyira nagy baj", azért a hormonzavar az nem olyan kis probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!