Van akinek szintén csak az egyik nagylábujja bütykös? Mi az oka hogy csak egy helyen alakul ki? kép lent
Sajnos tapasztalatból mondtam, évekig csak egyik lábamon volt, most már a másikon is kezd nőni a bütyök.
Nekem amúgy nem fáj a lábam, mert harántemelős és lúdtalpbetétes a papucsot, szandált és cipőket veszek, igaz ezek nem olyan divatosak, de többet ér ha nem fáj a lábam.
Kedves Kérdező, Nem tudom, hogy a kérdésed feltevése óta megoldódott e már a bütyök és nagylábujj elferdülés - problémád..... Ha az egyik lábadon ilyen a bütyök, csak idő kérdése,hogy a másik is ilyen legyen. Harántboltozat sűlyedés az oka.
Nekem mindkét lábamon ilyen bütyök volt és a nagylábujjam is elfordult (mint a képen Neked). Érdemes lenne ortopéd orvoshoz menned, aki röntgen alapján megmondja, hogy milyen lehetőségeid vannak - egyedi talpbetét, láb torna, vagy műtét. Én a műtét mellett döntöttem, most lábadozok, nemrég volt a műtétem. Nem bántam meg, nyárra már szép, probléma mentes lábaim lesznek.
Üdv,
Azért ebben ne legyél biztos. Harántsüllyedés okozza, és ha az nem szűnt meg, akkor pár év is visszanő.
Azért fáj nyáron jobban, mert a meleg nem tesz jót neki. Én hordok nyáron nyitott cipőt, mert úgy kevésbé fáj. Igaz, ronda, de sokaknak van ilyen, én nem szégyenlem. És aki dagadtan haspólót hord?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!