Rengeteg alvadt vér mensi alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Elég erős a vérzésem sajnos és rettenetes fájdalom társul hozza. Elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát ami a fájdalmat jelentősen csökkentette. De 2.hónapja rengeteg alvadt ver jön megmozdulni se tudok már érzem hogy csúszik. Nem tudom a barátcserje okozhatja e mert ilyen mellékhatást nem olvastam hozzá. És régebben is volt ilyen. Mindig is sok alvadt ver jön és nagyobbak de most feltűnően soknak tálalom. Vkivel volt hasonló? Megyek majd orvoshoz anno is voltam de uh-on nem latott semmit most másik dokihoz megyek majd. Köszönöm a válaszokat2019. jan. 28. 07:17
1/5 anonim válasza:
Nem alvadt vér, a méhfal válik le, ez a menstruáció. Gondolom valamiért meg van vastagodva. Orvoshoz menj, ő tud segíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom.hogy a mehfal válik le. Csak azért naponta 10-15darab tenyérnyi nagyságú már nem hiszem hogy mind az lenne. Mert soha nem.volt valami hú de.vastag a mèhnyálkahàrtyàm ezért nem.tudom mi ez a sok mostanában. De az erős vérzés és fájdalom miatt igy is úgy is el kell mennem dokihoz.
2019. jan. 28. 08:21
3/5 anonim válasza:
Sajnos mást nem tudok...csak mindenképpen menj dokihoz. Jobbulást
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Menni fogok. 😊
2019. jan. 28. 11:51
5/5 anonim válasza:
Utalhat véralvadási problémára is. Mindenképp menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!