Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért hiszi magát nagyon...

Miért hiszi magát nagyon vékonynak?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon vékonynak látja magát és állandóan csak eszik miatta. Nem túlsúlyos egyáltalán, normális alakja van. De betegesen sokat eszik és nagyon rosszul érzi magát a bőrében.

2019. jan. 27. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mérezek?
2019. jan. 27. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
És mi van ha ő látja jól, és te látod a betegesen gebét jó alaknak? A barátnőd meg vizsgáltassa ki a pajzsmirigyét, a túlműködéstől lehet kórosan sovány, akkor is ha zabál mellette.
2019. jan. 27. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen magas es hany kg, milyen alkatu?
2019. jan. 28. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Most a nagy segg a divat, ami rá se fér 1 képre...
2019. jan. 28. 06:38
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Most 150 centi mellé a negyvenöt kilóst is dagadtnak divat titulálni. A kamaszoknak az anorexiás alkat a "jó alak"
2019. jan. 28. 08:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Pont mintha rólam tették volna ki a kérdést. Állandóan zabálhatnékom van, akkor is ha nem vagyok éhes, úgy érzem túl sovány vagyok, és emiatt megvetnek az emberek. Mindig mikor tükörbe nézek beesettnek látom az arcom. A magam 169 cm-jéhez a 48-50 kg borzasztó kevés, még az orvos is kórosan sovány jelzővel illet a leleten. Voltam pajzsmirigy vizsgálaton minden rendben van, azt mondták genetikai.

Csak azért mondtam el, mert a pajzsmirigy vizsgálat egy fajta negnyugvás lehet, hogy nincs baj. Az én párom minden nap megdicsér, hogy “ó tényleg látszik hogy híztál”, vagy “pufisodik az arcod” stb. Lehet hogy nem így látja de próbál belém lelket önteni. Rendszeresen járok sportolni, fehérjeport is iszom, egészségesen étkezem. Azt hinné az ember, hogy soványként mindent összezabálhat (chips, csoki, édesség) “más is ettől hízik” alapon, de hogyha rendesen figyelitek a napi tápanyag kalória értékét és legalább 500-zal megnövelitek akkor lehet hogy szép lassan, de fog hízni.

2019. jan. 28. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!