Nektek hány évesen jött meg és mennyi idő után állt be a menstruáció?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok,lassan 10 éve megvan és még mindig nem állt be..
Voltam vele orvosnál,azt mondták ez természetes,majd idővel beáll.
Van hogy havi 2x jön meg
Az első az normálisan 4-5 napos a második az 2-3 napos szokott lenni
Esetleg ezen segíthet valami ami beállítja a rendszert?
Egy év alatt 2 hónap volt mikor napra pontosan jött meg,de azóta egyáltalán nem volt így
2019. jan. 22. 21:43
1/4 anonim válasza:
Ha ennyi idő alatt nem állt be, nem is fog. Csodálkozom hogy az orvos ilyen zöldséget mondott. Mindenképp menj másikhoz. Ezt a problémát legegyszerűbben fogamzásgátló tablettával szokták kezelni. Ha más panaszod is van, például nagyon fájdalmas vagy bőséges a vérzés, azt okozhatja pl. endometriózis is, amit rutin beavatkozással szintén tudnak orvosolni. Tehát keress másik nőgyógyászt aki foglalkozik is a problémáddal, nem csak rálegyint. 31/N
2/4 A kérdező kommentje:
3 orvosnal voltam abbol 2 magan volt
Ajanlottak a fogamzasgatlot de akkor meg nem akartam elfogadni..
Egyebkent semmi panaszom nincs
Normalis verzes es normalis a fajdalom is
A folyas is ugyan az mindket esetben
Annyit mondtak hogy majd mikor terhes leszek esetleg ikrekre leszek eselyes amit az elott sosem hallottam :D
2019. jan. 23. 12:42
3/4 anonim válasza:
Ha nem akartad elfogadni a tabit, akkor nem értem a kérdésed. Hiszen ez az ami segíthet "beállítani a rendszert" ahogy fogalmaztál. Tehát ha ez a probléma ennyire zavar, akkor ez a megoldás. Ha meg nem akarod, fogadd el. Egyébként szülés után se garantálja semmi hogy más lesz a helyzet. Az én mensim mindig is napra pontos volt 12 éves korom óta. Másfél éve szültem és azóta meg még egyszer sem jött pontosan. Általában pár napot késik, 1x hamarabb jött, stb. És sem a mennyisége nem lett kevesebb, sem a vele járó fájdalom jobb. Szóval semmi nem garantálja hogy javul a helyzet, csak ha kezelik. Én nem szedhetek tabit a trombózis hajlamom miatt, pedig ez az én gondom is megoldaná. 31/N
4/4 anonim válasza:
Nekem 13 évesen jött meg és mostanra már beállt (15 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!