Mostanába sokszor viszket a cicim? . Mitől? L/12
Figyelt kérdés
Már jó ideje hordok "toppokat",de csak mostanába jelentkezett ez.Lehet hogy nőnek,és ezért van?2010. jún. 29. 23:43
1/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon viszketett a mellem, kiderült, hogy ekcéma van rajta. Szerintem keress fel egy bőrgyógyászt.
2/10 anonim válasza:
Az ekcéma ugyan nem kizárható, de egy 12 éves lány esetében sokkal valószínűbb, hogy a hormonok kezdtek el dolgozni, és indul a nagylányosodás.
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg nőni fog a cickód. :D
4/10 anonim válasza:
Mekkora a cicid? Mert ha még csak most kezd nőni, akkor ne hordj topot, vagy nem tudom, hordasz-e már melltartót. Szóval ezeket ne! De csak ha még most kezd nőni.
5/10 A kérdező kommentje:
hát már volt egyszer hogy nőtt,bár nem túl sokat.
2010. jún. 30. 23:03
6/10 A kérdező kommentje:
Általába csak akkor viszket ha top van rajtam.
2010. júl. 1. 10:15
7/10 anonim válasza:
Ne hord topot sem! Inkább egy kényelmes pólót.
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak nőtt. Ha még csak egy kicsit nőtt, akkor még van esélye, hogy nagyobb lesz. :)
10/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a topp dörzsöli picit?
Valószínű ez a gond, na meg persze most kezd el nőni.Ne hordj még toppot, vagy vegyél megfelelő méretűt, mert szerintem a mostani az lehet túl szoros és azért dörzsöl ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!