Ha megvan és beveszek egy esemény utáni tablettát, az elmúlasztja rögtön? És ha igen, meddig?
Barátommal elutazom 3 napra és pont megjött...Pedig nem is találkoztunk már 2 hete!:( Nagyon fontos lenne, hogy elmúljon szombatig!Légyszi segítsetek!:(
Köszönöm előre is!
Az esemény utáni tabletta az azonnali menstruációt váltja ki, az semmiképp sem jó megoldás. Szexeljetek óvszerben, mi is szoktunk néha, csak attól, mert megjött épp, nem akadály a szex. Hacsak nem fáj.
Fogamzásgátló tablettával tudod eltolni a dolgot, pl úgy, hogy 21 napos a tabletta, de amikor elfogy az utolsó, rögtön szedni kezded a következő levéllel, mintha mi sem történt volna.
Épp azt akartam én is írni,hogy nyugodtan lehet csinálni úgy is ha megvan!
Mi is elég gyakran csináljuk akkor is!
Ha már megjött, akkor nem fog elmúlni esemény utánitól sem. Ha megjött, akkor megjött, és amíg megvan, addig vérzel, ez van.
Ha fogigátlót szedsz, akkor el tudod tolni a vérzésedet úgy, hogy szünet nélkül szeded tovább a következő levelet. Ezt évente 1x-2x meg szabad csinálni.
Ne vegyél be esemény utánit. Egyrészt nem arra való, valószínűleg a kívánt hatást nem érnéd el vele, és még a hormonháztartásod is felborítja.
Egyszóval nem tehetsz semmit.
Viszont páran javasolták, hogy szexeljetek így. Menzesz alatt nyitottabb a méhszáj, és szexnél a barátod a péniszével a hüvelyedben lévő bacikat feltuszkolja a méhedbe, ami ott csúnya dolgokat okozhat.
Szóval én nem igazán javaslom, de a ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!