Felfázás? (többi lent)
Reggel és este 1000 mg C-vitamin, mellette szintén reggel-este 1-1 tőzegáfonya kapszula. Meleg ruhák, akár duplazokni, a derekad mindig fedd el. Gyömbértea korlátlan mennyiségben.
Nekem ezek segítettek, de ha neked az antibiotikum sem ért semmit, akkor nem hiszem, hogy ezek be fognak válni :(
Igyál sok vizet, kerüld a szénsavas, cukros (gyümölcsleveket is) folyadékokat. Meglepő, de nem csak arra kell odafigyelni, hogy mit iszol, hanem az ételre is. Nagyon régen nekem is volt felfázásom, valahol olvastam, h ilyenkor semmilyen cukros dolgot nem szabad enni (és persze inni sem), nekem ez nagyon bevált! Illetve ami még jó lehet: tőzegáfonya 100%-os, vagy tőzegáfonya kapszula (dm-ben kb 1000 Ft)
Gyógyteából javaslom: cickafarkfű vagy csarabfű tea.
Illetve vegyél forró lábfürdőt, és általánosságban is figyelj arra oda, hogy a lábad ne legyen hidegen, dupla zokni, stb.
Jobbulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!