Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi tampont vigyek nyaralás...

Mennyi tampont vigyek nyaralásra ha 5-6 napos a vérzésem és sokat fogok fürdeni?

Figyelt kérdés
Kb. mennyi kell, hogy elég legyen?Mert amikor kijövök a vízből akkor azonnal csere + még napközben is cserélnem kell.
2010. jún. 29. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Én vinnék legalább 2 dobozzal ( 2*16 db) ha megmarad nem baj, majd jó lesz a következőnél.
2010. jún. 29. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 2 dobozt vinnék és nem normált hanem supert.Az a biztos!
2010. jún. 29. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Én amilyen parás vagyok vinnék egy doboz (16-osat) minit és egy normált + tennék be még párat.Inkább legyen több,mint kevesebb.

15/L

2010. júl. 5. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem is mennék be így a vízbe...
2010. júl. 5. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Menstruáció alatt nem szabad strandolni tamponnal sem.
2010. júl. 5. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Dehogynem, miert ne szabadna?

Szerintem is ket dobozzal vigyel kerdezo, ha napi atlag 5x csereled (a furdes miatt) akkor az 5x6 szoval 30 db tampon..

2010. júl. 6. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:

minimum két dobozt, azaz összesen 32 darabot,

de nem árt ha ezen felül még van nálad pár darab

szerintem lehet fürödni,csak cseréld többször,mint amúgy altalaban

2010. júl. 6. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok és normal silk touchot O.B ezzel nagyon meg vagyok elégedve:-)
2010. júl. 6. 01:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert a strand vize simán belekerül a tamponba (egy minimális is elég). A nyitott méhszáj miatt pedig ott a méh védtelenül a fertőzésekkel szemben. Emellett a hüvely flórája is megváltozik menzesz alatt, a hüvely természetes védelem sem ugyanaz, mint a többi napon.

Tehát összességében sokkal nagyobb a fertőzésveszély. A strand vizébe hányan belepisilnek, belemossák a lábukat, a klór ellenére is marad benn elég sok kórokozó, higgyétek el. Az első 3-4 nap én semmiképpen sem ajánlanám a fürdőzést az orvosi szempontok miatt.

2010. júl. 6. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!