Mennyi tampont vigyek nyaralásra ha 5-6 napos a vérzésem és sokat fogok fürdeni?
Én amilyen parás vagyok vinnék egy doboz (16-osat) minit és egy normált + tennék be még párat.Inkább legyen több,mint kevesebb.
15/L
Dehogynem, miert ne szabadna?
Szerintem is ket dobozzal vigyel kerdezo, ha napi atlag 5x csereled (a furdes miatt) akkor az 5x6 szoval 30 db tampon..
minimum két dobozt, azaz összesen 32 darabot,
de nem árt ha ezen felül még van nálad pár darab
szerintem lehet fürödni,csak cseréld többször,mint amúgy altalaban
Azért mert a strand vize simán belekerül a tamponba (egy minimális is elég). A nyitott méhszáj miatt pedig ott a méh védtelenül a fertőzésekkel szemben. Emellett a hüvely flórája is megváltozik menzesz alatt, a hüvely természetes védelem sem ugyanaz, mint a többi napon.
Tehát összességében sokkal nagyobb a fertőzésveszély. A strand vizébe hányan belepisilnek, belemossák a lábukat, a klór ellenére is marad benn elég sok kórokozó, higgyétek el. Az első 3-4 nap én semmiképpen sem ajánlanám a fürdőzést az orvosi szempontok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!