Mit mondjak masoknak? Reszletek lennt.
Én azt mondtam mikor ennyi idős voltam, hogy rosszul vagyok.Általában bejött és vagy nem mentem be a vízbe vagy bent maradtam a szobánkba.Másnak nem lesz meg egyszerre veled?Ha fürödni mentek akkor azzal a lánnyal lehetsz addig amíg a többiek fürdenek.Sétálhattok, elmehettek a közeli boltba ha van ilyesmik.De amúgy nem ciki a menstruáció, egy természetes dolog és azt jelenti, hogy egészséges vagy:D
Jó táborozást!
jo....de az osszes fiunak ott nem mondhatom meg...
de azer koszi...mas velemeny?
Én is a jövő héten megyek a Balcsira táborba, nekem is akkor lesz meg de az egyik lánynak is plusz egy másik meg nem megy be a vízbe szal nem leszek egyedül.Az osztályból csak két fiú jön de ők tudják hogy mi az a mensi és azt is az osztály felének van már.Mond nekik hogy fáj a gyomrod vagy hogy segítened kell valakinek és nem érsz rá de a legegyszerűbb az igazság.
12/Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!