Barna, fekete folyás. Lehetek így terhes? Vagy mitől lehet ez?
Eléggé rendszertelen a menstruációs ciklusom. 17 éves vagyok.
November 26.-án megjött a menstruációm 5 nap késéssel, s 6 napig tartott. Általában 31 napos a ciklusom, de ez változik.
December 7.-én vesztettem el a szűzességem. Természetesen védekeztünk, és a barátom nem élvezett el. Majd január 1.-én is megtörtént, szintén védekeztünk, s nem élvezett el, az óvszert ellenőriztük, s termékeny időszakban sem voltam.
A menstruációm 12 nap késéssel, de megjött(ha ez az), január 9.-én, viszont nem tudom biztosra hogy mi ez ami 5. napja tart, mivel barna illetve fekete (alvadt) nagyon kevés vér van.
A kérdésem az lenne, hogy ugye semmi esély a terhességre? Illetve, hogy mitől lehet ez a mostani "állag"?
1. Vársz pár napot és veszel tesztet.
2. Kérsz időpontot nődokihoz.
Amúgy meg szerintem nem lehetsz terhes, de azért nézesd meg magad. Plusz beszélj a szüleiddel.
Tehát összesen kettőször voltatok együtt, egyik alkalommal sem ment a barátod, és védekeztetek is. Hogyha élsz szexuális életet, akkor mindig megvan az esély a teherbe esésre, csak az arányok mások. Itt körülbelül annyira alacsony a valószínűsége, hogy szinte már mínuszban van :)
Szóval ne aggódj, ha mégis aggódsz, csinálj tesztet, de ezt valami más okozza. Hormonális betegség, idegesség miatti zavarok, méhen belüli betegség, akármi lehet.
A lényeg, hogyha továbbra is védekeztek (a megszakításos módszer NEM az, mert nők milliói estek így teherbe), akkor emiatt feleslegesen aggódsz. (Oké, az óvszer sem nyújt 100%os védettséget, de helyes használat mellett majdnem.)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
A teszt negatív. Viszont 3 napja reggelente 1-2 parcig a bal (volt hogy utána a jobb is) petefészkem fáj. Nyugalmi állapotban, pedig mintha "mozogna", "buborékolna" illetve nyomás lenne az egész méhemen és a petefészkeimen. A melleim nem fájnak. (Máshogy nemigazán tudom leírni.) Nem tudom számít-e az, hogy a barátom igazán nagy méretű pénisszel rendelkezik.(22,5cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!