Normàlis vagy aggódnom kéne?
Arról van szó, hogy pár napja veszítettem el a szüzessègemet, nagyon sokat olvastam ezután és kèszültem erre lelkileg is, mindenre gondoltam, a legrosszabbakra is. Végül 3 nap alatt voltunk így együtt háromszor, tudom elsőre biztos nagyon sok volt, meg is éreztem, sőt igazából még most is érzem. Termèszetesen vèdekeztunk. Szóval ahogy kellett első alkalommal vèreztem, sőt pár csepp vér második alkalommal is volt. Azonban a partneremet néha elkapta egy-egy pillanatra a hèv, és kicsit durvàbb volt, persze azonnal szóltam neki olyankor, szóval most az a helyzet, hogy tegnap(tegnap reggel szexeltünk utoljàra) minden rendben volt, és ma is, egészen mostanàig. Most kimentem a wc-re és jött pár csepp normàlis színű vér.
Ez normális? Felsèrtett volna, akkor amikor durvàbb volt? Vagy mitől lehet? Nem fáj sehol, csak a hüvelybemenetem èrzèkeny egy kicsit, de az sem ég, fáj vagy hasonlók. Másik kérdésem pedig az lenne, hogy mostanàban kéne majd megjönnie a menstruàciómnak, és olvastam azt, hogy ilyenkor kèshet. Ez igaz? Mennyit késhet maximum?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!