26 éves nőként elkezdtem szőrösödni! Mi lehet a baj?
A guflira ne hallgass mert tuti azt irja ki hogy daganatos vagy.
Nagynenem ilyen fekete a haja es igy nyilvan sotetebb a bajsza es jobban latszik. Le szokta gyantaztatni amikor megy szemoldokot szedetni, tovabba tobb not vettem eszre hogy az allan neha sotet szor no ki egy-egy szal, csak szemoldokcsipesszel kicsipik es kesz egy darabik nem no ki, ne vagd le sose mert gyorsan kino raadasul mar masnap latszani fog a kis "borosta" inkabb tobol kikell tepni.
Hasamon nekemis erosebben latszik a szor es tobb van mint masoknak en csak egyszeruen levagom de amugy nem olyan szembetuno
Guglira*
26 evesen hormonzavar? Aha es a 48 eves nagynenemnek is az van mi? Meg a tobbieknek. Persze
Első válaszoló!
Sajnos volt már olyan hogy komoly problémával mentem orvoshoz de nem is foglalkoztak velem cserébe elment a napom. Azóta se tudom mi bajom volt. :(
Köszönöm a válaszokat!
Milyen orvoshoz menjek először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!