8 napja késik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Terhesség biztosan nem állhat a háttérben, eddig mindig időben jött, most meg már 8 napja késik. Néha görcsölök, ezért reménykedem, de semmi.😞
Mi lehet a baj? Mit kéne tennem? Azért egy teljes hónap mégse maradhat ki ha eddig sosem volt ilyen😢
2019. jan. 10. 23:26
1/6 anonim válasza:
Eltel nemi eletet? Mert ha igen, nem zarhato ki a terhesseg sem, meg akkor se, ha vedekeztel.
2/6 anonim válasza:
B12 vitamin hiánytól is lehet. Egyél sok májat, húst.
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha még kamasz, akkor simán belefér némi ingadozás.
4/6 anonim válasza:
A hormonváltozástól is lehet, stressztől, inzulinrezisztenciától.
5/6 anonim válasza:
Kellene a korod elso sorban, ha nem eltel nemi eletet akkor a terhesseg kizarva, ha fiatal vagy akkor ingadozhat es tok normalis. De ha stresszeltel idegeskedtel az is okozhatja, vitamin hiany, hirtelen fogyas vagy hizas, valamilyen gyogyszer szedese, esetleg ha beteg voltal ezek mind okozhatjak ha ugy gondolod egyik sem akkor menj nogyogyaszhoz
6/6 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, nem éltem, ezért tudom biztosra
#2: sok húst eszem, ezzel nincs baj
a stressz, hirtelen fogyás, gyógyszer viszont közrejátszhat, de máskor is volt ez, akkor nem késett ennyit..:(
2019. jan. 11. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!