Kitapinthato a méhszáj? Vagy mást érzek.
Figyelt kérdés
Talaltam egy "dudort" a vaginamban mintha egy orrhegy lenne tapintásra elég kemény
Elkezdtem utána olvasni aztán rajottem hogy a mehszajam az
Vagyis remélem.. Tényleg kitapinthato?
A menstruáciom 12 napja volt es elég keménynek érzem
Fogalmam sincs hogy tényleg a mehszajam e
Nagyon félek
2019. jan. 7. 16:05
2/11 anonim válasza:
Ne fèlj,teljesen termèszetes.A mèhszáj ilyen tapintású.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta már kicsit megnyugodtam de áhh..olyan nagy
2019. jan. 7. 20:18
4/11 A kérdező kommentje:
Már megint én. Egészen akkora mint egy dió. Az is normális?
2019. jan. 7. 20:55
6/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Változik a hónap folyamán. Lehet egyszer puha és elsimult, majd egészen kemény. Ne tapogasd, még fertőzést kapsz.
8/11 anonim válasza:
5-ös, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? :D hogy NE lenne értelme a saját testünk megismerésének? hihetetlen hogy ezen az oldalon mennyi gonosz idióta van, most tényleg az a probléma, hogy egy feltételezhetően tini lány kitapogatja a testrészeit és érdeklődik hogy mi micsoda?
9/11 anonim válasza:
Azért a "nagyon félek" vég elég sok mindent elárul. :D Nem tartom magam "gonosz idiótának", valószínűleg egy hipochonder felnőttel van dolgunk...
10/11 anonim válasza:
Akkor sincs semmi, ha felnőtt. Nem mindenki részesül megfelelő szexuális felvilágosításban, azért van ez a honlap. Az emberiség 90%-ának szerintem fogalma sincs arról, mi az a méhszáj. Amúgy amikor én először kitapintottam tiniként, énis nagyon kétségbeestem, mert azt hittem, hogy az valami rendellenes dudor. Nincs ebben semmi furcsa, hogy azt írta, hogy "nagyon félek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!