Ha menstruálok akkor a zsebembe szoktam rakni a tampont de mindig megkérdezik hogy mi az, akkor ezek szerint rakjam a táskába és azon belül egy tokba?
Persze!!
Nekem van egy kis pipertåskåm, es abban vannak a tamponok, az mindig belefer a tåskåmba, igy ha szukseg van rå, bårmikor magammal tudom vinni.
Nagyon praktikus, szerintem te is hasznålj ilyet!! :)
Mindkettőt megteheted.
Ha a zsebedbe rakod, akkor kérdésre vedd ki, és lobogtasd meg a kérdező előtt. Egy idő után tudni fogják majd, és nem kérdezik. Más kérdés, hogy esetleg elítélnek érte (hogy miért, azt nem tudom...)
És miért kell, hogy számkódos legyen?
Egyébként az ob magyarországi oldalán lehet termékmintákat rendelni ingyen és én innen kaptam egy kis műanyag tokot. 3 normál méretű tampon fér bele. Ha megyek valahova, ezt beteszem a kistáskámba. A táskámat meg úgyis viszem magammal a WC-be is. Tőlem nem kérdezték még meg, hogy mi ez, mivel nem is látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!