Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap lett vége a menzeszemne...

Tegnap lett vége a menzeszemnek, ma viszont megint jött egy kis vér?

Figyelt kérdés
Tegnap este már barna cucc jött belőlem, szvl arra gondoltam h akkor ma reggel fürdök egyet. Fürdés előtt elmentem vécére és láttam h van egy kis vér a bugyimban és h véreses pisilek még mindig... Most akkor mi van?
2019. jan. 6. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem megint megjött hanem még mindig megvan. Menstruációkor ugye a méhnyálkahártya válik le, több darabban, emiatt előfordulhat, hogy egyik nap barnásabb alvadt vér jön, következő nap pedig egy kis friss vér.
2019. jan. 6. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
És akkor most még mindig tart vagy ez már a vége? Egyébként 1.-én reggel jött meg, szvl ez lenne a 6. Nap...
2019. jan. 6. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Bakker ha még van cucc akkor megvan még dehát egyébként meg te látod
2019. jan. 6. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam minden menzesz ilyen már pár éve, vasárnap véget ér reggeltől estig semmi, aztán hétfő este még egyszer vérzek, és utána következő hónapig semmi. Bennem nem merült fel, hogy ez gond lenne..
2019. jan. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!