Mi lehet a baj? Kétszer is megjött?!
Figyelt kérdés
December 19-én jött meg a menstruációm, a megszokott szerint, tehát semmi különös dolgot nem érzékeltem ezzel kapcsolatban. Dec. 30-ától görcsöl kissé az alhasam, majd január 2.-án volt egy barnás folyásom, és egy nagyon nagyon enyhe kis vérzésem, amit csak a wc papíron láttam, hogy véres. Azóta szinte semmi. Jan. 1-én voltam együtt a párommal, de nem gondolnám, hogy ez befolyásolná a dolgot, mivel a görcsök már 2-3 nappal az együttlét előtt jelentkeztek,és rendesen védekeztünk. 29 naponta szokott megjönni a menzeszem, és most a 18. napon volt egy kissé véres folyásom.. Minek a jele lehet? Idegesség, felfázás2019. jan. 3. 15:08
2/5 anonim válasza:
Ovulációs vérzés lehetett. Ha nem gyakori, akkor szerintem semmi komoly. De ha mész nőgyógyászhoz (más miatt) megemlítheted neki.
3/5 anonim válasza:
Én is kicsit össze voltam zavarodva miután 1.kellett volna megjönnie, de 2 hónapot késett, majd megjött 19.-én. Utána még 2 hónapot késett és megjött 2.-án. Vannak ilyenek.
4/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Dohányzol? Olvastam róla, hogy a nikotin is okoz hasi fájást, görcsöt és rendellenes menstruációt.Stressz is lehet.Történhetett valami nem megszokott esetleg utazás stb...Többször előfordul ilyen prombéla, akkor keress fel egy nőgyógyászt.Érdemes citológiai vizsgálatot kérni.
5/5 anonim válasza:
Két mensi között félúton történik az ovuláció, amit kísérhet pecsételő vérzés, főleg, ha kicsit meglódult az ösztrogénszinted. Ünnepek táján ez sok nőnél előfordul, kinek a melle fáj, kinek a ciklusa zavarodik össze. Egy ideig ne fogyassz csokit, kakaót, kávét, szóját és igyál sok-sok vizet! Kerüld a vegyszereket, használj natúrkozmetikumot. Ezek a tényezők ugyanis ösztrogén-dominanciát okozhatnak, ha rákeresel a google-ben, sokat írnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!