Miért nem működik a behatolás?
Mikor elveszítettem a szüzességem az új/enyhén kellemetlen érzésen kívül nem volt fájdalmam. Most meg hiába kívánom rettenetesen a páromat, egyszerűen nem tud behatolni. Olyan mintha össze lenne húzódva a hüvelyem és még az ujjam is nagyon nehezen fér be.
Kértem időpontot nőgyógyászatra de addig is szeretném tudni mi lehet ez, mert ez csak a kisebb baj. Már nyár óta van problémám folyton visszatérő, erősödő, magától elmúló viszketéssel és folyással. Most meg olyan mintha száraz, fehér, hámló bőr lenne a nemiszervem külső részén és a szaga is kellemetlen. Nem tudom mit csináljak és az orvosok vagy nem találnak nálam problémát (mert mire megyek addigra magától enyhül) vagy meg sem vizsgálnak rendesen, és félrekezelnek.
Nagyon örülnék ha tudnàtok mondani valami hasznosat :/
Szerintem elkaptál valami fertőzést.
Hány éves vagy?
"Már nyár óta van problémám folyton visszatérő, erősödő, magától elmúló viszketéssel és folyással. Most meg olyan mintha száraz, fehér, hámló bőr lenne a nemiszervem külső részén és a szaga is kellemetlen. "
De elolvastam és bemásoltam pár sort. Ezek alapján a bőr-nemibeteg gondozó osztályra kell menj. A Nőgyógyászt nem kell lemondani.Olyan időpontot kérj a bőr-nemibeteg gondozó-ba ami nem egy napon van a Nőgyógyászattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!