Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányoknak hogy elég 1 db...

A lányoknak hogy elég 1 db papírzsebkendő, mikor pisilni mennek?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, de én legalább 4-et szoktam vinni, amit széthajtogatva, egymásra rakva használok. 1 db-bal nem tudnék mit kezdeni, mert ha nem hajtom szét, rácsöppenne a pisi a kezemre, széthajtva meg túl vékony, úgy meg átüt a nedvesség, és könnyen elszakad.

2018. dec. 28. 12:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nincs hólyag húgycső vagy egyéb gyulladásod?Nekem gyakran van és álltalába olyankor szoktam körbe pisilni a fenekem vagy néha még akkor kezd el folyni pici mikor már odanyúlok,hogy megtöröljem.De elég olyankor is elég két kocka papír esetleg három,hogy biztosra menjek.Egy középre egy meg oldalra.Amúgy szerintem pont az a baj,hogy annyira széthajtogatod a zsepit meg,hogy a kezedre tekered a papírt.Ha a kezedhez ér az a rész amivel törlöd magad,akkor biztos olyan leszel.
2018. dec. 29. 09:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Pisilés előtt, közben húzd szét a puncid, akkor nem fog fröcskölni összevissza.
2018. dec. 29. 10:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha borotválod a szőrt, akkor attól van, hogy mindeneden szétfolyik. A szőrzet elvezeti egy irányba a vizeletet.
2018. dec. 29. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!