Mielőtt elveszítettem a szüzességemet mini tampont használtam. Most, hogy megtörtént, használhatom még a mini tampont? Vagyis nem lesz “gond”? Kifolyik mellette stb?
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 13:43
11/14 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, a hüvely normál esetben nem igen lesz tágabb attól, hogy nem vagy szűz. A minitampon akkor szükséges, ha a) gyenge a vérzésed b) félsz, hogy átszakítod a szűzhártyádat. Utóbbira nem igen érdemes rástresszelni, mert sokaknak akár intenzívebb sport (lovaglás, torna...) miatt is elszakadhat és manapság már nem köveznek meg, ha nem szűzen mész férjhez.:D Szóval, ha a menstruációd nem kívánja meg a nagyobbat, nyugodtan használj minit, kényelmesebb is. Nekem sajnos mindig nagyon erős volt, úgyhogy már az első együttlétem előtt is legalább normált kellett használnom, mert rosszabb napokon a mininek esélye se volt.:/ Persze a super nem annyira kellemes, ha megszívja magát, de nem is annyira rossz, hogy fél óránként cserélgessem a minit és még betét is legyen bent, ha esetleg nem bír ki egy erősebb hullámot.:D
12/14 anonim válasza:
Honnan tudod milyen vastag ezy lóé?😂😂
13/14 A kérdező kommentje:
Talán, mert kiskoromban jártam lovardába?
2018. dec. 28. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!