Miert kesik terhes lennek?
Nem nem.
33.nap telt el az elozo menzeszem elso napja ota. Szoval osszesen mivel nalam valtozo hogy hany napra jon meg van hogy 29 van hogy 30. Szoval ossz vissz 3 napja kesik. De sosem szokott ilyen sokat . Tehat 33. Napra mar meg szokott lenni altalaban. De most nem es hogy sikerult ugy is szeretkezni ezert kerdeses nalam.
Ja es plusz meg egy fura tunet.
A bal oldalon a hasam aljanal szurasokat ereztem idpnkent amit eddig nem vettem meg eszre. Nem allando csak neha neha meg a has gorcs de az is neha napkozben.eddig ennyi
Nekem 3-4 havonta szokott 4-6 napot késni, aztán a következő hónapban már megint normálisan, 28-29 napra jön meg. Majdnem mindenkivel előfordul. Amikor 5 napnál többet késik, annak ellenére is tesztet csinálok, hogy védekezünk a párommal. Nem egy nő esett teherbe fogamzásgátló eszközök mellett.
Mivel nálad reális esélye van a terhességnek, a helyedben már holnap vennék egy tesztet. Ilyenkorra már kimutatja. A reggeli első pisiben a legkoncentráltabb a hormon, érdemes olyankor elvégezni a tesztet.
Utolsó! Igazad van, nem egy nő lett már terhes a fogamzásgátló eszközök mellett--Aki balf @ sz az eszközök használatához, az ne dugjon.
Kérdező, ha még nem aktuális a baba, akkor roppant nehéz lenne megfelelően védekezni, ugye? Tesztelj, és kiderül, mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!