Pisilni kell, de nem tudok? Szégyenlős vagyok?
Naponta megiszok 2-2,5 liter vizet, amennyit kell. Ez persze pisiléssel is jár. Mivel általában délután kettőig suliban vagyok, muszáj elmennem. De az a baj, hogy pl szünetben akármennyire is kell, nem tudok, mert tudom, hogy rajtam kívül van más is a mosdóban. Ezért mindig kikérdzkedek óráról, hogy tuti senki ne legyen ott. De valamikor ekkor sem tudok, még ha már majd bepisilek, akkor sem. Egyszerűen nem merek, és elmúlik, majd mire visszasétálok a teremhez, megint kell. Arra szoktam gondolni, hogy nincs itt senki, gyerünk már...
Otthon ha egyedül vagyok, akkor semmi baj nincs. De ha valaki más is van még a fürdőszobában miközben pisilek, nem megy, akkor sem, ha csak a tesóm az.
Ez már nagyon idegesít, lehet ez ellen tenni valamit?
Azt próbáltad, hogy megereszted a mosdóban a vizet, hogy csobogjon kicsit? Mikor óráról kikéredzkedsz, ezt meg tudod csinálni, és a csobogásra ha koncentrálsz, akkor talán könnyebben sikerül.
Néha van, hogy én is "begörcsölök" úgymond, általában akkor, ha sietnem kellene, és ez nekem szokott segíteni.
Én 22 éves vagyok és ugyanez volt velem sokáig. Nagyon nehezen tudtam nyilvános helyen pisilni.
De már megváltozott szerencsére. Remélem neked is javul a helyzet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!