Lehetséges, hogy rendesen menstruálok, ha ciszták vannak a petefészkeimben?
Figyelt kérdés
Az orvos PCOS-t állapított meg. 18L2018. dec. 19. 17:22
1/5 anonim válasza:
Igen, sok nőnek cisztás a petefészke. A legtöbben nem is tudnak róla.
2/5 A kérdező kommentje:
És így lehet majd gyerekem?
2018. dec. 19. 17:26
3/5 anonim válasza:
Persze, a kettő nem zárja ki egymást.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. dec. 19. 18:48
5/5 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nehezített a pálya a PCOS-sel. Mi most küzdünk vele - túl a második inszemináción és lombikra készülünk. Nekem is van rendszeres menstruációm, de egy ideje nincs peteérésem. Én 35 vagyok. Régebbi vizsgálatoknál még láttak domináns tüszőt. De mire eljutottunk oda, hogy gyereket szerettünk volna és elkezdtünk próbálkozni...már nem volt.
Utána kell nézni, mert a PCOS gyakran jár inzulinrezisztenciával és pajzsmirigy alulműködéssel. A diéta tartása és a rendszeres sport mindenképpen segít.
Ezt nézd végig - hátha kapsz néhány tanácsot. És keress egy endokrinológust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!