Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális, ha a ciklusom...

Az normális, ha a ciklusom hossza X évente változik?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok, soha életemben nem volt gondom a mensimmel,sosem maradt ki,mindig ütemszerűen jött,stb.

És persze most is minden oké,rendszeresen megjön,tart 3,maximum 4 napig,semmi görcs, mellfeszülés, hangulatváltozás nincs - mondjuk nekem kb mindig tünetmentes volt az egész szerencsére -, szóval szuper.

De.

Az elmúlt 8-10-12 évben 24-26-27 napos ciklusaim voltak.Az utóbbi 3 hónapban azonban megváltozott és rendszeresen 35.napra jön meg.Minden más ugyanúgy rendben van nálam.

Létezik,hogy ez a korral változik?

Most már hosszabb ciklusokra számítsak?

Köszi

2018. dec. 19. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg igen.. a vegefele egyre ritkabban fog megjonni

Az en csaladomban van olyan (mamam), akinek 40 eves koraban mult el, a nagynenemnek 38, de anyukam most 49 eves es meg mindig menstrual, de nem minden honapban

2018. dec. 25. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:

szerintem én "normális" vagyok.Anyukámnak 50 körül múlt csak el,ilyenkor is "kell" kb, nővérem 43,neki is még mindig bőven oké,nagymamáim is 50 fele kezdtek nem mensturálni.Úgyhogy ez nálam nem téma.

De akkor betudom az időnek,hogy most ilyenje van és ez az új rendszer.Aminek mondjuk örülök.Végre 31-35 nap,és nem 26.Barátnőmnek,aki 31,neki is 31-32 naposak a ciklusai.

2018. dec. 26. 07:49
 3/5 A kérdező kommentje:

"A menstruáció a menopauza idején, 45-55 éves kor körül szűnik meg. A menstruáció megszűnése fokozatosan történik."

én 35 vagyok.És a "vége fele" közelednék? :D

Van még laza 15-20 évem.Az a vége fele közeledik?:D

2018. dec. 26. 07:51
 4/5 A kérdező kommentje:
azért a 38 abnormális.Remélem orvos látta.
2018. dec. 26. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
En csak leirtam a velemenyem, probaltam segiteni, de akkor az ilyen ne kerjen segitseget😊
2018. dec. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!