Petefészek ciszta?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
21 éves lány vagyok, szedek fogamzásgátló tablettát már elég régóta. Szombat este óta bal oldalt alul nagyon szúr és fáj a hasam, elsősorban akkor, ha mozgok, vagy rosszul helyezkedem. Ma elmentem orvoshoz, adott beutalót, amire iránydiagnózisnak a petefészek cisztát írta, illetve, hogy sürgős. A családban volt már ilyen, akkor a lány nagyon szenvedett, görcsölt. Nekem ilyen problémám nincs. Lehet így is petefészek ciszta? Holnap megyek az ultrahangra, illetve laborba is. Nem tudom, miből gondolja a doktornőm, hogy az a bajom, de érdekesnek találom. Van esetleg bármi tapasztalata ilyennel? Köszönöm előre is.
2018. dec. 18. 17:44
1/1 anonim válasza:
Azért gondolja, mert ez egy gyakori probléma. Nem mindenkinek fájnak a cisztái. Van, aki észre sem veszi. Van, akinek csak ilyen enyhe tünetei vannak, mint neked. És van, aki meg sem bír mozdulni a fájdalomtól. Az ultrahang tanárom szokta mindig mondani, hogy a tanteremben, ahol 18-an szoktunk lenni, biztosra veszi, hogy minimum 4-5 embernek van petefészek, vese vagy pajzsmirigy cisztája és mindezt nem is sejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!