Mért nem múlik a menstruációm?
Nagyjából egy hónapja tart a problémám. Volt párommal szét mentünk utánna teljesen rendben megtörtént a menstruációm tüneteim nem voltak bár tény hogy sajnos nem védekeztünk. Új párommal az első együtlétünkre rá egy napra a (menstruációm után egy héttel) ismét elkezdtem vérezni de sokkal erősebb vérzés volt mint eddig bármelyik menstruációmnál.7-8 napig folyamatosan véreztem majd egyik napról a másikra elmúlt. 1-2 napig nem is volt utánna problémám de azóta ismét vérzek igaz hogy csak pár csepp de mar 2-3hete megállás nélkül kicsit barnásabb és darabos néha kifejezetten büdös vér.
Semmilyen tünetem nincs azon kivül hogy pár napig érzékeny volt a bal petefészkem néha fájt de nem volt zavaró majd pár napra rá elmúl utánna hasonló képpen elkezdett fájni a jobb is. 2 hét múlva kaptam időpontott az orvostól de addig is szeretném tudni volt e már valaki hasonló cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!