Miert nem reagalok egyik gyogyszerre sem?
Sziasztok!
Eleg bonyolult az esetem. Folyamatos( szoval nem 1 ev alatt 2-3szor, hanem minden nap) huvelyfertozesem van. Mar rengeteg orvosnal volt az elmult masfel evben, legalabb 10 nogyogyasznal, ebbpl 2 magan volt. A letezo osszes gyogyszert-legyen az antibiotikum(szajon at vagy helyi) es gomabolot ( szajon at, helyi) mar hasznaltam, es egyik sem segit. Tobbszor volt mikrobiologiai vizsgalat, kenet vetel, itt valami kis bacit mindig kimutatnak, std-m negativ. Baratommal 2 eve egyutt vagyunk, ot is kivizsgaltak, semmi baja. Nem csal meg. De nekem masfel eve egy napra nem szuno fertozeseim vannak. Hiaba minden gyogyszer, szerintem egyikre sem reagal a szervezetem. Huvelyflora visszaallitokbol mar az osszeset kiprobaltam, semmi. Legutobb kaptam gynoxint, attol kicsit jobb lett, aztan elkezdtem a lactofeel hasznalni, 2 napra (masfel ev alatt!) tenyleg mondhatni jobban voltam, ma azonban hibaba van meg 2 tubus lactofeel, mar meginr zoldes-sargas a folyasom, mint mostanaban mindig. Mar tenyleg nem tudom mit tegyek, epp elmultam 20 eves, elegem van es undorodom magamtol. Masfel eve vagy mar tobb ezzel kuszkodok nap mint nap, akkor is ha valami gyogyszeres kezeles alatt allok. Fogamzasgatlot sose szedtem, mar az ilyen gyogynovenyeket is kiprobaltam mint a kamillatea ivasa, aztatas de semmi nem segit. Nem tudom mit csinaljak, mar feladnam, az orvosok sem tudnak mit kezdeni velem.
21L
És a párod volt-e vizsgálaton és őt mivel kezelték? Anélkül aztán leshetitek, nem lesz változás.
Allergia? Gondolom gumival védekeztek, attól simán lehet pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!