Kocsisbarbi kérdése:
Ez normális? Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
28 napos a ciklusom és a 12. , 13. 14. napon rózsaszínes folyásom volt és enyhe hasi fájdalom. Egyszer már volt ilyen a menstruációm előtt pár nappal. Mitől lehet?2018. dec. 11. 23:42
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ovuláció idejében ez nálam azt jelentette hogy termékeny vagyok. Menstruáció előtt inkább beagyazodas pár csepp rózsaszínezes, vagy ha folyamatosan volt és erősödve jött meg akkor az semmi érdekes.
Nekem is néha úgy jön meg hogy 1-2nap rózsaszín pecsételésem van aztán rögtön megjön. Legalábbis nekem a doki ezt mondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!