Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1-el erősebb fogamzásgátlót...

1-el erősebb fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyász véletlen, ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Sajnos csak azután vettem észre hogy az orvos rosszat írt fel, miután már kiváltottam. Eddig Rezia 3mg/0,02mg hatóanyagút szedtem, most ehelyett szintén Rezia de 3mg/0,03mg a hatóanyagú lett felírva, tehát 1-el erősebb mint az előző, amit már lassan másfél éve szedek. Jelenleg nincs lehetőségem kiváltani a gyengébbet, csak 1 hónap múlva lenne.

Szerintetek az mennyire lenne baj ha 1 hónapig az erősebbet szedném, aztán meg visszatérnék az eredetire? A nőgyógyászt is fel fogom hívni pénteken, de addig is szeretnék egy pár választ. Köszönöm!

2018. dec. 11. 22:49
 1/4 anonim válasza:
Szia. Nincs tapasztalatom e téren, DE én személy szerint NEM cserélgetném ide-oda.
2018. dec. 12. 02:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ettől problémád nem lesz. Nekem anno hirtelen kellett váltani teljesen más márkájú gyógyszerre és semmi baj nem lett belőle.

Te ugyanazt szeded csak egy picivel erősebbet.

2018. dec. 12. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:

*1-gyel (-val/-vel ragban a v betű hasonul)

Bajod nem lesz, szedheted ez.

2018. dec. 12. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 1 hónapig szedném csak az erősebbet, aztán visszatérnék az eredetire. Remélem ugyanúgy fog hatni az erősebb után is.
2018. dec. 13. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!